Fantastic Baby
tos tos tos

Today is a sad day indeed, hmmm. Time tak boleh jawab geotech 1 tu aku sedihla jugak tp tak macam harini. Paper tos tadi untuk plastic analysis tu boleh terlupa nak buat different case untuk Mp, aku buat satu case ja, kenapa entah. Sedih bila fikir, soalan lain pun entah betul ka tak, aku harap betul la, amin. Makin fikir makin sedih, takpala, aku harap yang baikbaik ja, In Sha Allah, amin. Lama tak tulis blog ni, tiba2 rasa macam nak tulis saja dok tahu nk cita kt sapa, oklahh, bye.


Posted at 11:27 PM | 0 comments

Little Me

Anyeonghaseyo
Welcome to my adorable blog .
Follow me if you think that my blog is an interesting site for you . Tehee ~

Facebook | Twitter

Dashboard | Follow

About Entries

Soul Mate

Kwon Ji-Young / G-Dragon (Bigbang)


Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Others: 7THDISORDER, Kawaiisecrets